Kukkamekot

Banned Tiki mekko valkoinen
-86%

Banned Tiki mekko valkoinen

XS, S
9,97€69,90€

Tuotteet 1 - 2 (2)

Kukkamekot

Kukkamekko tuo kesän ympärillesi!

Kukkamekot ovat kesän ikisuosikkeja, joista saat muunneltua arkisen tai juhlavan sopivilla asusteilla. Silti niitä voi käyttää vuoden ympäri sopivien lisävarusteiden kanssa.

Kukkamekkojen suosio säilyy vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen ja ne ovat ihania! Kukkakuviot saavat kenet tahansa hyvälle mielelle ja siksi niillä kuvioidut mekot ovat oiva valinta vaikkapa juhlissa. Kukkamekko mukautuu myös kaupunkimekoksi, rantamekoksi ja arkimekoksi. Kukkamekot eivät ole ainoastaan hempeitä tyylejä varten, vaan ne sopivat myös räväkämmälle naiselle.

Kukkamekko on paljon monikäyttöisempi kuin ehkä olet tullut ajatelleeksi. Sinun ei tarvitse tyytyä käyttämään mekkoasi vain kesämekkona, kun yhdistät siihen oikeat varusteet. Kukkakuvioisen trikoomekon voi asustaa helposti syyskuntoon sopivalla neuleella ja nilkkureilla. Jos pelkäät liian hempeää tyyliä, yhdistä asuusi farkku- tai nahkatakki ja valitse räväkät kengät. Myös hiustyylillä saat muutettua lookia helposti. Jos haluat kukkamekosta toimistokelpoisen, yhdistä se istuvaan bleiseriin ja siisteihin avokkaisiin.

Kesällä kukkakuvioihin pukeutuminen on entistä hauskempaa. Pue kukkamekko kesäjuhliin, niin saat kaudesta kaiken irti. Kesällä vuodenaika saa näkyä lookissa reilusti ja siksi voit jopa liioitella lisäämällä kukkakoristeita myös hiuksiisi. Viimeistele tyylisi pikkulaukulla ja lempikengilläsi.

Vietä ihana kesäpäivä upea kukkakuvioinen mekko päälläsi ja nauti kesästä täysillä. Katso myös muiden kesämekkojemme valikoima.

Jos kukkakuviot eivät ole sinun juttusi, tutustu pitsimekkoihin ja trikoomekkoihin, joista löytyy upeita vaihtoehtoja iltarientoja varten. Saat tuunattua pitsi- ja trikoomekkoja myös arkeen ja juhlaan sopiviksi. Muista myös maksimekot, bilemekot ja minimekot, jotka sopivat loistavasti kesätyyliin. Jos haluat arkimekon, katso paitamekkojen, trikoomekkojen ja maksimekkojen valikoima.