Maksimekot

Tuotteet 1 - 40 (254)

Maksimekot

Korosta naisellisuuttasi näyttävällä maksimekolla!

Kun pukeudut maksimekkoon, tyylipulmasi ovat ratkenneet. Maksimekko on todellinen vaatekaapin pelastaja, sillä se taipuu moneen tilanteeseen. Maksimekosta saat asustettua täydellisen asun arkeen ja juhlaan. Juuri siksi maksimekot ovat niin suosittuja.
 
Maksimekkoja löytyy erilaisilla leikkauksilla ja kuoseilla. Jokaiselle vartalotyypille löytyy myös sopiva malli. Oikein puettuna tämä vaate sopii jokaiselle naiselle. Maksimekko ylläsi voit yhdistää asuusi naisellisuutta ja räväkkyyttä.
 
Maksimekkoa valitessa kannattaa pitää mielessä muutama vinkki. Vältät telttamaisen ilmeen, kun kiinnität huomiota mekon istuvuuteen ja oikeisiin asusteisiin. Tarkista myös, että mekon helma on sopivan mittainen kenkiesi kanssa. Saat ryhtiä asuun, kun yhdistät maksimekon kanssa hyvin istuvan nahka- tai farkkutakin. Lyhyt ja siro takki tuo asuusi heti särmää.
 
Asusta maksimekkosi sopivilla lisämausteilla, niin olet varmasti tyylikäs. Riippuen mekosta, voit leikitellä erilaisilla koruilla, hiustyyleillä ja kengillä. Maksimekon voi asustaa rennon boheemiksi tai sähisevän särmikkääksi. Sovita myös erilaisia vöitä, joilla saat vyötärön upeasti esiin. Testaa koruja ja korkeakorkoisia kenkiä, jotka tuovat asuusi uutta ilmettä helposti.
 
Kokeile yksivärisiä maksimekkoja, jotka ovat aina kympin varmoja valintoja. Ne on helppo asustaa mieleisekseen ja näin mekosta saa aina uudella tavalla kiinnostavan. Yksiväriset vaihtoehdot antavat sinulle paljon pelivaraa asun muuntelussa. Hillitympi versio on helppo pukea arkena ylle, mutta sitä voi halutessaan stailata reilustikin. Jos haluat jotain räväkämpää, valitse maksimekko isojen kuvioiden kera tai erilaisella leikkauksella. Pitkähelmaiseen malliin sopivat monenlaiset kuviot ja isotkin printit näyttävät hyvältä.
 
Maksimekko toimii myös oivallisesti arkimekkona. Sitä voi käyttää pitkälle syksyyn runsaan helman vuoksi ja lisälämmitykseksi päälle voi sujauttaa takin, suuren huivin, sukkahousut ja vaikkapa säärystimet. Trikoosta valmistettu, pitkähihainen maksimekko on miellyttävän pehmeä ja käytännöllinen arkimekko, joka sopii myös syys- ja talvikeleihin.
 
Maksimekkoon voit turvautua myös, kun kaipaat juhliin luottoasua. Juhlava maksimekko on mukava yllä ja pitkä helma takaa elegantin tyylin. Myös yksinkertaisen mallin saa asustettua hyvin juhlavaksi. Sopivilla koruilla on ratkaiseva merkitys lookin luonnissa. Jos haluat juhlia lyhyemmän helman kanssa, tutustu juhlamekkoihin ja bilemekkoihin.
 
Tilanne kuin tilanne, maksimekko sopii aina. Siksi jokaisen kannattaa hankkia edes yksi.