Kesämekot

Tuotteet 1 - 8 (8)

Kesämekot

Kauniit kesämekot kruunaavat kesäsi!

Lämpimistä ilmoista kannattaa ottaa kaikki irti silloin kun voi, joten silloin on hyvä syy pukeutua kesäiseen mekkoon, vaikka joka päivä. Siksi kesämekkoja voi hankkia useammankin, jotta löydät varmasti joka tilanteeseen sopivan vaihtoehdon ja kesä sujuu helmat hulmuten.

Kesämekot ovat siitä käteviä asuja, että samassa vaatekappaleessa voi kiitää kaupungilla, rannalla ja illalla yökerhossa. Valitse jalkaan hyvät sandaalit tai kiilakorkokengät, niin pärjäät samalla asulla koko päivän. Illan lähestyessä lisää kaulaan vain korut ja punaa huulet, niin olet valmis. Mekko on ihanan viileä päivällä ja näyttää aina hyvältä. Pakkaa laukkuun myös mukaan farkkutakki tai iso huivi, jotta olet varautunut viilenevään iltaan.

Kesällä tyyli voi olla rennompi ja mekon kaveriksi riittävät jopa pelkät sandaalit. Kokeile kesämekon avulla etnistä ilmettä, hippityyliä tai loihdi oma festarilook. Luo vaihtoehtoisesti raikas ilme juhliin sinulle sopivassa mekossa tai valitse monitoimimekko kaupunkimenoihin.

Kesämekkoja on useissa eri väreissä ja kuoseissa. Maksimekot ovat käteviä, koska pitkä helma takaa aina tyylikkään ilmeen. Kuro vyötärö esiin vyöllä tai nyörillä ja lisää jalkoihin korkeat korot tai varvassandaalit.

Kukkamekot ovat ikuisia kesämekkojen klassikoita. Vaikka kukkakuosi säilyy suosittuna vuosikymmenistä toiseen, mekko muuttaa ilmettä aina trendin mukaan. Vältät lavatanssi-ilmeen varmasti, sillä kukkamekoissa on kauniita ja yllättäviä leikkauksia sekä kauden värit.

Jos haluat pukeutua romanttisesti, valitse pitsimekko. Se on hauska vaate, sillä voit olla samaan aikaan todella söpö, mutta myös räväkkä. Pitsimekko on hitti, joka toimii aina kesällä. Se on myös oivallinen asuvalinta kesäjuhliin.

Kun haet erityistä mukavuutta, suosittelemme trikoomekkoja, joista löytyy sekä lyhythelmaisia että pitkähelmaisia versioita aina maksimekkoihin asti. Minimekot sopivat myös kesään ja taatusti yökerhoon, kun viimeistelet kokonaisuuden asusteilla ja koruilla.

Juhlamekot, kuten yo-mekot, rippimekot ja muut valmistujaismekot ovat tärkeässä osassa kesäjuhlia ja ne kannattaa tilata jo hyvissä ajoin.

Kesämekot ovat monipuolisia ja siksi oma suosikki on helppo löytää. Kaiken lisäksi kesämekko on helppo tilata netistä ilman uuvuttavaa pukukoppijonoa. Tutustu valikoimaan ja tilaa omat suosikkisi!