Minimekot

Tuotteet 1 - 40 (829)

Minimekot

Trendikäs minimekko herättää huomion!

Minimekkoja löytyy leveällä ja kapealla helmalla. Valitse minimekon pariksi korkeat piikkarit tai matalat ballerinat tai tennarit riippuen siitä, haetko tyylilläsi tyrmäävän diivan elkeitä vai tyttömäistä huolettomuutta. Entä oletko kokeillut, miltä minimekko näyttäisi rouheiden buutsien kanssa? Sopivilla jalkineilla ilmeesi muuttuu välittömästi rennommaksi ja huolettomammaksi tai skarpiksi ja särmikkääksi. Jos valitset yllesi paksut sukkahousut, minimekkoa voi käyttää myös talvella ja tyyli sopii silloin myös arkeen. Ohuet sukkahousut sopivat iltamenoihin.
 
Haetko täydellistä asua tärkeisiin bileisiin tai kaupungin parhaaseen yökerhoon? Minimekko sopii hyvin bilemekoksi ja se on must-vaate, kun lähdet viettämään iltaa kaupungille. Minimekko ylläsi saat lookiisi särmää ja näyttävyyttä. Minimekon parhaat asusteet ovat oikea asenne ja hyvä ryhti. Viimeistelet tyylin sopivalla pikkulaukulla ja hyvälestisillä korkokengillä.
 
Bileasun on oltava istuva, näyttävä ja tyyliisi sopiva. Kiinnitä huomiota myös mekon mukavuuteen, sillä epämukavaa vaatetta ei tule käytettyä. Pukeudu näyttävästi sähäkkään bilemekkoon ja vietä hauska ilta ystäviesi kanssa. Voit tuoda omaa persoonallista tyyliäsi esille koruilla.
 
Monet minimekot ovat trikoosta valmistettuja. Trikoomekot ovat täydellisiä asuja, sillä ne ovat mukavia yllä ja samalla upean näköisiä. Minimittainen trikoomekko mahdollistaa monien erilaisten lookien luomisen asusteilla. Bilemekot taas tuovat ulkonäköösi uutta särmää.
 
Jos haluat vielä näyttävämmän mekon, kannattaa valita oikea juhlamekko. Juhlamekot ovat aina säväyttäviä ja ne yllä juhlafiilis nousee kuin itsestään. Vältät ylipynttäytymisen bileillassa, jos otat kaveriksi simppelin laukun, jätät hiuksesi vapaasti ja rennosti auki ja valitset jalkaasi arkisemmat kengät.
 
Löytyykö sinulta jo oma pikkumusta tai cocktailmekko? Luottomekko sopii lähes kaikkiin juhliin ja taipuu niin kepeämpään iltaan kuin virallisempaankin tilaisuuteen. Cocktailmekot ja pikkumustat ovat suosittuja monikäyttöisyytensä ansioista ja ne on helppo asustaa erilaisiin juhliin.
 
Haluatko, että minimekossasi olisi jokin juju? Kokeile, miten pitsimekko sopisi sinulle. Pitsimekot ovat kesäsuosikkeja, jotka eivät kaipaa välttämättä edes koruja mukaan. Pitsimekon voi asustaa myös ympärivuotiseksi mekoksi paksuilla sukkahousuilla ja mekkoon sopivalla puserolla. Pitsimekko istuu myös erinomaisesti bileiltaa varten. Jätä silloin kaulaasi yksinkertainen koru ja valitse asuun sopivat sirot kengät ja ohuet sukkahousut.