Pitsimekot

Tuotteet 1 - 1 (1)

Pitsimekot

Romanttinen pitsimekko on varma valinta!

Suositut pitsimekot ovat upeita ja ne sopivat täydellisesti kesärientoihin ja illanviettoihin. Voit stailata ne myös ympärivuotiseksi suosikiksi, jota voit hyödyntää esimeriksi iltamenoissasi. Tyylistäsi riippuen voit luoda asuusi ylellisyyttä, rentoutta tai viettelevyyttä.

Pitsimekko voi olla yhtä aikaa söpö ja täynnä asennetta! Kokeile, miten asusi ilme muuttuu vaihtelemalla kenkiä, koruja ja laukkuja. Asusteilla muunnat tyyliä hetkessä. Voit stailata mekkosi rennommin tai asiallisemmin. Toisaalta pitsimekko ei välttämättä edes tarvitse lisämausteita.

Pitsimekkoja on valtavasti eri malleja: hihattomista hihallisiin ja vartalonmyötäisistä malleista väljempiin. Valikoimissa on pitsimekkoja sekä pidemmällä että lyhyemmällä helmalla. Jokaiselle pitsejä rakastavalle löytyy oma mekko.

Pitsimekoista on myös erivärisiä vaihtoehtoja monella eri leikkauksella. Herkkää, viettelevää tai kevyttä. Voit valita itse, millaisen ilmeen haluat.

Kun etsit iltamenoihin sopivaa dramaattista vaihtoehtoa, testaa tummia värejä ja olkapäät paljaaksi jättäviä malleja. Myös pikkumustasi voi olla pitsinen. Kun haluat näyttävän asun, varma valinta on tumma pitsinen mekko, jossa on dramaattinen leikkaus. Viettelevä asu on valmis!

Jos haluat korostaa herkkyyttäsi, valitse vaaleasävyinen, pastellin tai nuden värinen mekko ja lisää kaulaasi kauniit helmet. Lisää hiuksiisi vielä suuri hiuskoriste, jolloin herkkä tyylisi täydentyy! Tämä look sopii erityisesti juhlavaksi kesämekoksi.

Vai haluaisitko pukeutua kepeän tyttömäisesti? Kokeile, miltä pitsimekko näyttää tennareiden tai varvastossujen kanssa ja valitse olkapäät peittävä, mutta lyhythihainen malli. Halutessasi täydellisen rennon kesälookin lisää yllesi vielä puukoruja ja hiuskoristeita. Tyyli viimeistellään farkkuliivillä tai -takilla.

Jos pitsimekot ovat sinulle liian romanttisia, kesä- ja iltamenoihin taipuvat myös maximekot, joiden pitkä helma tarjoaa mahdollisuuksia. Lisäksi trikoomekko, kukkamekko ja minimekko käyvät myös kesän tapahtumiin sekä ympärivuotisiin iltatilaisuuksiin. Tutustu valikoimaan ja löydä sinulle sopiva mekko!