Mekot

Katso kaikki Mekot

Tuotteet 1 - 40 (1169)

Naisten mekot

Laaja valikoima upeita mekkoja jokaiseen tilanteeseen!

Naisten mekoista on moneksi ja siksi jokainen voi löytää oman suosikkinsa ja itselleen sopivan mallin. Jos haluat päästä pukeutumisessasi helpolla, valitse tyyliisi sopiva mekko. Näin vältät paniikkiaamut, jolloin vaatekaapistasi ei löydy mitään päälle laitettavaa.

Mekot sopivat sekä arkeen että juhlaan. Mekot ovat monen naisen kestosuosikkeja helppokäyttöisyytensä ja tyylikkyytensä ansiosta. Ala- ja yläosaa ei tarvitse miettiä erikseen ja asu on sopiva lähes kaikkiin tilanteisiin. Voit korostaa mekoilla persoonallisuuttasi ja tyyliäsi!

Simppelikin mekko muuntuu todella monikäyttöiseksi ja sopii useisiin eri tilanteisiin, kun asustat sen eri tavalla. Pienillä kikoilla on helppo päivittää asua. Yksinkertaisempaan mekkoon voi yhdistää esimerkiksi koruja, vöitä tai huiveja. Myös kengillä on helppo muuttaa ilmettä tilaisuudesta riippuen rennommaksi tai todella skarpiksi.

Juhlamekko kruunaa tapahtuman

Haluatko täydellisen lyhyen juhlamekon? Lyhyt ja sähäkkä minimekko taipuu loistavasti upeaksi asuksi iltaa varten. Eri mittaiset trikoomekot ovat myös hyvin monikäyttöisiä ja sopivat bileiltaan. Käytä mielikuvitustasi asun viimeistelyssä. Kokeile, miten huivi, vyö tai korut buustaavat asuasi juhlavammaksi. Jos haluat jotain räväkämpää, bilemekko tuo viimeisen ripauksen onnistuneeseen iltaan.

Kun haluat pukeutua johonkin näyttävämpään, tutustu erilaisiin juhlamekkoihin ja löydä itsellesi sopiva malli. Juhlamekko on loistava valinta esimerkiksi kesähäihin, kummilapsen nimijuhliin tai ystävän valmistujaisjuhliin. Pukeutuessasi kauniiseen juhlamekkoon olet myös tyylikäs esimerkiksi ravintolaillallisella.

Pitsimekko on myös monikäyttöinen vaate, jonka voit asustaa joko tyylikkääksi juhla-asuksi tai bilekuntoon hauskaa iltaa varten. Sovita pitsimekkoa hihoilla tai ilman ja löydä itsellesi sopiva malli. Kokeile, miten mekon ilme muuttuu erilaisilla kengillä, laukulla, takilla tai jakulla. Halutessasi asuusi rouheutta yhdistä mekkoosi nahkatakki ja bootsit. Jos taas haluat asustasi romanttisen, voit lisätä kaulaasi rönsyileviä koruja ja valita jalkoihin siron kenkäparin.

Nappaa henkarista kukkamekko, kun haluat yllesi jotain värikästä tai kaipaat häivähdystä kesästä. Tämä kesän ykkösvaate sopii asuksi myös monenlaisiin juhliin. Kukkakuvioiset mekot sulautuvat kuitenkin hyvin myös syksyyn, talveen ja kevääseen. Viimeistele look vuodenajan mukaan ja voit kantaa kukat ylläsi vuoden ympäri.

Kesämekot tekevät kesäpäivistä entistä ihanamman. Helmat hulmuten on mukavaa kulkea kesämenosta toiseen. Koska kesä on myös juhlien aikaa, kannattaa satsata omaan suosikkiin, joka päällä voi nauttia juhlahumusta iloiten. Huolehdi ajoissa, että sinulla on keväisiin tai syksyisiin yo-juhliin ja valmistujaisjuhliin rippimekko tai valmistujaismekko.

Arkimekko joka päivään

Jos haet jotain todella mukavaa yllesi, valitse kätevä ja näyttävä trikoomekko. Yksinkertainen malli käy hyvin tyylikkäänä arkimekkona ja voit myös tuunata sen halutessasi iltamenoihin sopivaksi. Muita käteviä ja kauniita arkimekkoja ovat esimerkiksi maksimekot ja paitamekot, joista saa kätevästi stailattua myös juhlavamman.

Paitamekko on erityisen kätevä silloin, kun haluat päästä helpolla. Paitamekko voi olla rennon huoleton, mutta samalla siisti. Asulla voi myös tehdä visuaalisen huijauksen. Kokonaisuus näyttää siltä, että ylläsi on hame, paita ja nämä yhdistävä vyö. Todellisuudessa ylläsi on kätevä mekko, jossa nämä kaikki elementit yhdistyvät. Rento denim-paitamekko sopii myös lähes joka tilanteeseen ja näyttää aina hyvältä.

Maksimekot ovat todella käteviä, sillä oikein asustettuna ne sopivat kaikenlaisille vartalotyypeille. Maksimekkoja on monenlaisia ja niihin sopivat isot ja villitkin kuosit. Toisaalta myös yksivärinen maksimekko on aina tyylikäs, jolloin voit herättää huomion esimerkiksi isoilla korvakoruilla tai leikittelevällä kampauksella. Maksimekko on hauska vaate, sillä voit luoda asustasi joko rennon boheemin tai särmikkään ja näyttävän.

Koska mekkoja on monenlaisia, löydät valikoimastamme varmasti suosikkisi! Valikoimamme on täynnä mekkoja nuorekkaille naisille kaikkiin tilanteisiin.