Paitamekot

Näytetään tuotteet 1 - 4 (4 tuotteesta)

Paitamekot

Paitamekon avulla pukeudut rennosti ja siististi!

Paitamekko oiva valinta, kun haluat pukeutua huolettomasti ja siististi. Ne ovat helppoja ja käytännöllisiä, mutta samaan aikaan tyylikkäitä. Paitamekossa yhdistyvät monta elementtiä, mikä tekee siitä ehkä täydellisen vaatekappaleen. Viimeistelty tyyli, naisellisuus, huolettomuus ja nopeus ovat paitamekon ehdottomia etuja.

Pukeutumalla paitamekkoon yhdistät tyyliisi naisellisuutta ja käytännöllisyyttä. Siksi se on helppo ja suorastaan nerokas valinta arkeen. Asukokonaisuus on myös helppo asustaa: Lisää mukaan vain sopiva laukku ja kampaa hiuksesi mieleiselläsi tavalla. Tyylikäs pukeutuminen voi olla myös helppoa ja nopeaa!

Paitamekon avulla asu on viimeistellyn näköinen ilman varsinaista laittautumista. Kokeile asiallisempaa paitamekkoa, jonka voit pukea kaupungille tai toimistoon. Saat nopeasti skarpin ilmeen ja olet valmis menoihin. Kiireinenkin päivä alkaa hyvin, kun valmis asu odottaa siististi henkarissa pukijaansa.

Jos haluat rennomman tyylin, valitse farkkuinen paitamekko. Se on viileä ja kätevä valinta hakiessasi huolettomuutta ja mukavuutta. Denim on aina muodissa ja siksi sitä käyttämällä et voi mennä pieleen. Denimiin voi yhdistää helposti erilaisia koruja ja huiveja. Testaa farkku-paitamekkoa myös kapealahkeisten housujen kanssa.

Testaile rohkeasti enemmänkin, miten asusi toimii erilaisten kenkien, korujen ja huivien kanssa. Osassa paitamekoistamme on kätevä vyö jo mukana, joten pukeutuminen on sinulle entistä helpompaa.

Paitamekko toimii vuodenajasta riippumatta ja se sopii hyvin myös ulkotakin alle. Valitse vain ilmojen viilentyessä mukavat ja paksummat sukkahousut tai legginsit.

Jos kaipaat muita helppoja ja tyyliteltyjä arkimekkoja, tutustu trikoomekkoihin ja maksimekkoihin. Muista myös juhlamekot, bilemekot, minimekot ja pitsimekot iltamenoihin ja juhlatilaisuuksiin. Kukkamekot sopivat täydellisesti kesän rientoihin. Löydä valikoimistamme sinulle sopiva mekko!