Bilemekot

Banned Tiki mekko valkoinen
-86%

Banned Tiki mekko valkoinen

XS, S
9,97€69,90€
Urban Classics Long Racer Back mekko sininen
-43%

Urban Classics Long Racer Back mekko sininen

XS, M, L, 2XL
19,94€34,95€

Tuotteet 1 - 4 (4)

Bilemekot

Bilemekot hauskoihin iltoihin!

Bilemekot ovat kestosuosikkeja iltamenoihin ja niitä on erilaisia ja joka makuun sopivia. Illanvietossa bilemekolla on iso rooli ja siksi siihen kannattaa panostaa.

Mikä tekee bilemekosta täydellisen? Oikea väri, kuosi ja materiaali ovat tärkeitä tekijöitä bilemekon valinnassa. Valitse istuva malli, joka ei purista ja kiristä, mutta ei roiku myöskään ylläsi. Valitse näyttävä kuosi tai yhdistä yksinkertaisempaan mekkoon runsaasti asusteita. Voit muokata biletyylistäsi tarkan ja hillityn tai repäisevän räväkän.

Jos haluat näyttävämmän asun, sinun kannattaa katsoa myös juhlamekkoja. Juhlamekot sopivat hyvin bileiltaan ja siksi ne ovat todella monikäyttöisiä. Jos pelkäät liian muodollista tyyliä, voit valita juhlamekon kanssa arkisemman laukun ja jättää hiukset auki tai perinteiselle ponnarille. Näin et ole liian virallinen, vaan tyylisi on rento ja huoleton, juuri sopiva bileiltaa varten. Näin olet valmis menoon!

Trikoomekon avulla saat yllesi mukavuutta ja näyttävyyttä. Trikoomekon voi asustaa erilaisilla koruilla, jolloin jopa arkinenkin asu muuttuu bileisiin sopivaksi. Valitse kaulaasi rohkeasti isoja ja näyttäviä koruja.

Pitsimekolla voit luoda lookiisi viettelevää dramaattisuutta tai viatonta tyttömäisyyttä. Olkapäät paljaaksi jättävä malli tai tumma väri sopivat erityisen hyvin iltamenoihin.

Minimekosta saa helposti muokattua bileversion. Yhdistä suosikkikorusi ja valitse pikkuinen laukku kainaloon, niin olet valmis.

Pikkumusta ja cocktailmekko lienevät perinteisimmät vaihtoehdot bilemekoksi, koska niihin on helppo yhdistää erilaisia asusteita ja ne näyttävät aina hyvältä. Jos haluat tummaan asuusi väriä, kokeile miten se muuttuu erilaisilla koruilla. Pikkumusta on ehdottomasti yksi bilemekkojen suosikeista.

Pue bilemekko yllesi ja vietä hauska ilta!