Trikoomekot

Tuotteet 1 - 4 (4)

Trikoomekot

Monikäyttöiset trikoomekot ovat mukavia käyttää!

Trikoomekot ovat vaatekaapin aarteita. Niissä yhdistyvät pehmeä ja mukava materiaali sekä upeat leikkaukset ja kuosit. Lisäksi ne ovat on mukavia yllä ja sopivat niin arkeen kuin juhlatilanteisiinkin. Trikoomekot voivat olla pitkiä, lyhyitä tai keskimittaisia ja ne on helppo asustaa eri tavoin.

Trikoomekossa saat mukavuutta, helppoutta ja tyyliä samassa paketissa. Tämä monitoimivaate taipuu arkeen, juhlaan ja bileiltaan. Trikoo on nerokas materiaali, sillä se mukautuu käyttäjänsä mukaan ja näyttää aina hyvältä. Kokeile miten asusi muuttuu, kun yhdistät mekkoon vyön, koruja tai mieleisesi huivin. Huomaat pian, että yhdestä vaatekappaleesta saa todella monipuolisen vaihtamalla vain asusteita.

Trikoomekko voi olla leikkisä, hauska, asiallinen tai siisti. Löydät valikoimastamme midi-, mini- ja maksimallit.

Kun kaipaat täydellistä siistiä ja huoletonta asua arkeen, trikoomekko taipuu tähän loistavasti. Kun haluat monikäyttöisen mekon, valitse hillitty kuosi ja yksinkertainen leikkaus. Yhdistä asuusi mukavat ja siistit nilkkurit ja vaihtele lookiasi erilaisilla huiveilla ja koruilla. Kokeile myös, miten asusi muuttuu erilaisilla sukkahousuilla ja legginseillä.

Jos etsit sopivaa vaatetta bileiltaa varten, valitse minimittainen trikoomekko ja stailaa se koruin ja pikkulaukulla. Tämä asu on yhtä aikaa mukava päällä ja upean näköinen. Pelkistettykin trikoomekko voi olla todella sähäkkä.

Entä oletko kokeillut maksimittaisia trikoomekkoja? Maksimittaiset trikoomekot korostavat tyyliä ja mukavuutta. Muista valita istuva malli. Pitkät trikoomekot sopivat kesäpäivään, mutta myös syksyyn sopivien lisävarusteiden kanssa. Pitkähihainen trikoomekko käy jopa talvivaatteeksi. Lue lisää maksimekoista ja niiden asustamisesta.

Simppelin trikoomekon vahvuus on sen muuntautumiskyky tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yksinkertaisen mekon ei tarvitse olla missään nimessä tylsä. Hillityn näköinen mekko muuttuu todella näyttäväksi asukokonaisuudeksi, kun yhdistät siihen suosikkikenkäsi ja -korusi. Näyttävä koru pääsee joskus oikeuksiinsa nimenomaan hillityn asun kanssa.

Stailaa kokonaisuus huolellisesti, niin luot yksinkertaisesta mekosta upean näköisen. Yhdistä rohkeasti eri materiaaleja, värejä ja printtejä. Pukeutumisen ei tarvitse olla vakavaa, vaan oma persoonasi saa näkyä.