Valmistujaismekot

Banned Tiki mekko valkoinen
-86%

Banned Tiki mekko valkoinen

XS, S
9,97€69,90€

Tuotteet 1 - 2 (2)

Valmistujaismekot

Tee juhlapäivästäsi täydellinen täydellisellä asulla!

Kun valmistut ylioppilaaksi, uuteen ammattiin tai saat opiskelut pakettiin, ansaitset yllesi juhlan arvoisen valmistujaismekon! Uutta saavutusta ja elämänvaihetta kannattaa juhlia kunnolla

Ylioppilasjuhlamekot ja valmistujaismekot ovat merkittävä osa juhlaa. Jos olet juhlien keskipiste, tutustu mekkovalikoimaan jo hyvissä ajoin, jotta löydät itsellesi juuri omanlaisen vaihtoehdon. Juhliin sopivia yo-mekkoja löytyy kaikenlaisia monissa eri väreissä ja kuoseissa. Mekkovalikoima on tänä päivänä niin monipuolinen, että jokaiseen tyyliin löytyy sopiva valinta. Esimerkiksi ylioppilasmekko voi olla rönsyilevä, hempeä tai elegantin tyylikäs. Voit myös valita rennomman, räväkän tai pelkistetyn vaihtoehdon. Sinä päätät, miltä asusi näyttää juhlapäivänäsi.

Myös juhlavieraana on syytä pukeutua tyylikkäästi. Oikea juhla-asu kertoo, että iloitset juhlasankarin saavutuksesta tai merkkipäivästä. Juhlamekkoja on erilaisia ja valikoima on runsas.

Jos valmistut kesällä, voit laittaa juhliisi ylle myös kesämekon tai kukkamekon. Entä miltä suloinen ja silti asennetta täynnä tihkuva pitsimekko näyttäisi ylläsi?

Kokeile myös pitkiä mekkoja. Maksimekot ovat täydellisiä, sillä niissä yhdistyvät sekä mukavuus että elegantti tyyli. Yhdistä asuun korkeat korot ja kuro vyötärö esiin, niin asusi on istuva ja ryhdikäs.

Kesällä juhlat ovat entistä hauskempia, joten panosta juuri sinulle mieleiseen mekkoon. Onnistunut mekkovalinta kohottaa juhlamielesi kattoon kuin itsestään.