Rippimekot

Näytetään tuotteet 1 - 12 (12 tuotteesta)

Rippimekot

Vietä onnistunut rippipäivä kauniissa mekossa!

Rippijuhla on monelle nuorelle ensimmäinen isompi ja merkittävä juhlapäivä omien syntymäpäivien lisäksi. Koska kaikki huomio on yleensä juuri konfirmoidussa nuoressa, kannattaa valita mekko, jota voi kantaa ylpeydellä ja joka tuntuu omalta päällä.

Kirkollisessa konfirmaatiossa juhla-asun päälle on puettava valkoinen alba, mutta virallisen osuuden jälkeen oma juhla-asu saa ilmentää omaa personallisuuttasi. Alba ei ole jokaisen rippi-ikäisen lempiasu, mutta asian voi nähdä myös toisella tavalla. Et voi epäonnistua pukeutumisessa, koska asu on kaikilla sama. Konfirmaation jälkeen albat kuitenkin jäävät kirkkoon, joten silloin oma uniikki juhla-asusi saa loistaa ylläsi.

Varmin asuvalinta on kaunis mekko ja siksi rippimekkoon kannattaa satsata. Koska kesä on erityisesti ripille pääsyn aikaa, voi juhla-asuna käyttää hyvin kesämekkoa tai kukkamekkoa.

Jos haluat pitkän mekon, tutustu ihaniin maksimekkoihin. Yksivärinen ja pitkä trikoomekko on helppoa stailata juhlakuntoon, mutta myös valmiiksi juhlavampi maksi- tai trikoomekko käy todella hyvin konfirmaatiopäivään.

Osa konfirmaatioista järjestetään jo kevättalvella tai vasta syksyllä ja tällöin mekkoon kannattaakin esimerkiksi kaunis huivi tai villatakki.