Valmistaja: Parisian

Parisian farkkumekko navy

Tuotekoodi: DRS5539-D.NAVY
38,90€14,90€
Koko:
kpl

Nopea toimitus! Tuotteillamme 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotekuvaus:

Laadukas ja erittäin hyvin joustava kulutuspesty farkkumekko stretchdenimistä. Muotoonleikattu, edessä napitus koko pituudella. Rintataskut. Hihansuissa napitus.

Materiaali: Puuvilla 72%, polyesteri 26% ja elastaani 2%.
Joustaa leveys-suunnassa noin 20 cm.

Valmistusmaa:
Englanti.

Koot:
XS, S, M ja L. Niukka mitoitus, valitse 1-2 numeroa isompi, kuin normaali kokosi.

Koko XS S M L
Rinnanympärysmitta  76  80  84  88
Ympärysmitta vyötäröltä   70  72  74  76
Pituus olkasaumasta helmaan  82 83  83  84

Mia

18.04.2018

Arvio:

Todella kauniisti istuva mekko! Eikä liian lyhytkään, mitä vähän pelkäsin. Mitoitus ehkä vähän harhaanjohtavasti ilmoitettu. Itsellä vyötärönympärys 68 ja rinnanympärys n.85 ja käytän normaalisti s-kokoa. Sivusto ilmoitti (muistaakseni) mitat 72 ja 80 s-koossa...joten ilmoitettujen mittojen vuoksi olin epävarma pitääkö tilata s vai m-koko. Asiakaspalvelussa onneksi autettiin hyvin ja kokoarvio meni oikein eli s-koko istui kuin valettu, mutta ei kuitenkaan ole mikään makkarankuori, kangas joustaa ja mekko istuu vyötäröstä niin täydellisesti kuin vaan voi! :) Taidan olla rakastunut. Tilasin mekon navy ja keskisinisen sävyssä koska en vaan osannut päättää kumpi miellytti enemmän. Kiitos alennetun hinnan, molemmat lähti tilaukseen ja hyvä niin! Sain kaksi yhden hinnalla :) :)

Mitoitusohje

Mitoitus HUOM! Huomioi, että ilmoittamamme mitat ovat aina vaatteen mitat.
Voit verrata ilmoittamiamme mittoja omiin sopivan kokoisiin vaatteisiisi tai omiin mittoihisi. 

Pyrimme ilmoittamaan suuntaa antavat mitat jokaisesta vaatteesta.
Eri vaateliikkeiden/tuotemerkkien koot saattavat vaihdella paljonkin toisistaan, joten suosittelemme valitsemaan koon mittojen mukaan mieluummin, kuin kokomerkinnän mukaan.

Yleisesti ottaen vastaavuuskoot kirjaimilla merkityissä vaatteissa ovat seuraavanlaiset:

XS vastaa n. kokoa 32/34
S vastaa n. kokoa 34/36
M vastaa n. kokoa 36/38
L vastaa n. kokoa 38/40
XL vastaa n. kokoa 40/42 

Mitat ovat aina suuntaa antavia. Vaatteissa on ilmoitettu venyttämätön mitta ja se, kuinka paljon materiaali joustaa. Materiaalia on venytetty mitattaessa reilusti, mutta ei aivan äärimmilleen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tarvittaessa, koska autamme mielellämme oikean koon valitsemisessa. 

Tyköistuvat  ja vartalonmyötäiset, mutta joustavat vaatteet voivat soveltua hyvinkin eri kokoisille. Mikäli pidät väljemmästä mallista, omien mittojesi tulisi olla lähempänä venyttämätöntä mittaa. Ilmoitetut mitat on aina hyvä tarkistaa sopivan koon takaamiseksi. Huomioithan myös vaatteen mallin istuvuutta arvioidessasi, esimerkiksi tyköistuva ja vartalonmyötäinen malli korostaa muotoja ja on tiukempi vyötäröltä ja lantiolta, kun taas helmaa kohden levenevä A-linjainen malli on väljempi.

Rinnanympärysmitta yläosissa ja mekoissa on mitattu rintojen päältä korkeimmasta kohdasta hiukan kainalon alapuolelta.

Pituus yläosissa ja mekoissa on mitattu joko olkasaumasta tai kainalosta. Mittauskohta on ilmoitettu tuotteen tietojen yhteydessä. Pituusmitassa kannattaa ottaa huomioon se, että päällepuettuna pituus on yleensä lyhyempi kuin mitä ilmoitettu mitta on.

Helmanympärys on ilmoitettu joissakin paidoissa ja topeissa, eli ympärysmitta aivan paidan tai topin alareunasta.

 
 

Hihan pituus yläosissa on mitattu olkasaumasta tai kainalosta hihansuuhun ja mittaustapa on ilmoitettu tuotteen mittojen yhteydessä. 

Lahkeen pituus tarkoittaa sisäsauman pituutta housujen haarasaumasta lahkeensuuhun.

Haarakorkeus on mitattu haarasauman keskeltä ylös vyötäröön etupuolelta. Haarakorkeus kertoo kuinka korkea- tai matalavyötäröinen malli on kyseessä eli mihin saakka vyötärökaistale ylettyy. 

Lantiomitta on mitattu housuissa n. 5-8 cm haarasauman yläpuolelta.

Reisi on mitattu housuissa 10cm haarasauman alapuolelta. Reidenympärys ilmoitetaan vain tarvittaessa tai jos mitassa on jotain olennaisesta poikkeavaa.