Midimekot

World Lilly mekko turkoosi-pinkki

L, XL, 2XL, 3XL
37,95€

World Ninet paitamekko punamusta

L, XL, 2XL, 3XL
37,95€

Tuotteet 1 - 40 (165)

Midimekot

Löydä tyylikäs mekko juhlaan kuin juhlaan!

Midimekon ostaminen on aina yhtä hauskaa. Haluatko valita jotain räväkkää vai kiehtooko sinua yksinkertainen ja hillitty ilme? Juhlissa voi näyttää oman tyylinsä ja kokeilla erilaisia kuoseja ja materiaaleja. Juhlailta sujuu mukavasti, kun asu on kohdillaan ja siihen ei tarvitse itse kiinnittää huomiota juhlan aikana. Täydennä juhla-asusi hiuskoristeilla, sopivalla laukulla ja kengillä.

Löydät meiltä ihanat mekot juhlaan! Housuihinkin tottunut löytää itselleen sopivan juhlamekon vaikkapa rippijuhliin tai kesäjuhliin. Valikoimissamme ovat upeat valmistujaismekot, rippimekot, cocktailmekot, pikkumustat, bilemekot, pitsimekot, kukkamekot, trikoomekot, lyhyet mekot, maksimekot ja mekot häihin sekä pikkujouluihin.

Juhlamekon ja asusteiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tilaisuuden luonteeseen. Ovatko juhlat päivällä, vai jatkuvatko ne pitkälle yöhön? Entä kuuluuko juhlan alkuun virallisempi osuus, joka edellyttää esimerkiksi olkapäiden peittämistä? Valitse lyhyt malli tai pitkähelmainen vaihtoehto juhlan tyylistä riippuen.

Minimekosta saa helposti juhlakuntoisen, kun asustat sen oikein. Minimekkoja on monenlaisia eri levyisillä helmoilla ja kuoseilla, ja ne on helppo muuttaa hetkessä juhlakuntoon. Muista kantaa minimekko ylpeydellä ja asenteella. Lyhythelmaisen mekon kanssa juhlalookin voi täydentää korkeilla koroilla tai matalilla ballerinoilla.

Tutustu myös trikoomekkojen valikoimaan. Trikoomekoista löytyy kaiken mittaisia helmoja. Pitkähelmainen mekko sopii aina juhliin. Maksimittainen trikoomekko on kaunis, kun asustat sen tyylikkäästi. Maksimekot ovat paitsi helppoja myös tyylikkäitä. Lyhythelmaisella trikoomekolla saat samassa paketissa sähäkkyyttä ja mukavuutta.

Pitsimekko sopii myös hyvin juhliin ja se ei kaipaa välttämättä edes asusteita. Valitsemalla juhliisi pitsimekon saat nopeasti juhlalookin yllesi, ilman varsinaista laittautumista. Lisää vain puna huuliin, sirot kengät jalkaan ja menoksi. Halutessasi viimeistelet tyylin yksinkertaisella korulla.

Pitkähelmainen maksimekko käy myös loistavasti juhlamekoksi. Maksimekkojen vahvuus on tinkimätön tyyli ja mukavuus. Kun yhdistät pitkähelmaiseen juhlamekkoon korkeat korot ja tuot vyöllä esiin vyötärön, sinun ei tarvitse olla huolissasi telttamaisesta ilmeestä. Juhlamekko ei tästä enää mukavammaksi muutu, eikä kukaan huomaa, jos istuessa lepuutat jalkojasi hetken ilman kenkiä. Juhliminen voi olla myös kätevää ja mukavaa!

Kukkamekot ovat ehdoton hitti kesäjuhlissa ja ne sopivat täydellisesti juhlamekoiksi kesätapahtumissa. Ne on helppo asustaa erilaisiksi tilanteen mukaan. Kukkamekko on helppoa asustaa myös muihin vuodenaikoihin sopivaksi.

Juhlamekot sopivat täydellisesti myös rennompaan bileiltaan. Kokeile kukkakuoseja tai yllätyksellisiä leikkauksia ja viihdy juhlissa sinulle sopiva asu ylläsi. Katso myös bilemekkojemme valikoima.

Oikea juhlamekko ylläsi saat nauttia juhlista itsestään, eikä sinun tarvitse huolehtia asustasi. Löydät meiltä täydelliset juhlamekot naisille!