Kengät

Espadrillo pistokkaat kameli

36, 37, 38, 39, 40, 41
19,95€

Espadrillo pistokkaat musta

36, 37, 38, 39, 40, 41
19,95€
Sandaalit pinkki
-52%

Sandaalit pinkki

S, M, L
3,76€7,90€
Sandaalit sininen
-52%

Sandaalit sininen

S, M
3,76€7,90€
Sandaalit roosa
-52%

Sandaalit roosa

S, M, L
3,76€7,90€
Sandaalit musta
-52%

Sandaalit musta

S, M
3,76€7,90€
Raidalliset sandaalit
-52%

Raidalliset sandaalit

35, 36, 37
3,76€7,90€
Leopardikuvioiset sandaalit
-52%
Sandaalit keltainen
-52%

Sandaalit keltainen

S
3,76€7,90€

Tuotteet 1 - 9 (9)

Kengät

Tyylikkäitä kenkiä joka tilanteeseen edullisesti

Tyylikkäät kengät kruunaavat asun kuin asun. Monipuolisesta kenkävalikoimastamme löydät naiselliset korkokengät, rennot tennarit, tyylikkäät saappaat, käytännölliset nilkkurit, tyttömäiset ballerinat ja kesäiset sandaalit. Kaipasit sitten kenkiä talveen, kesään, arkeen tai juhlaan, meiltä löydät varmasti omat suosikkisi! Valikoimamme kengissä yhdistyvät upea ulkonäkö, laadukkuus sekä tietysti asiakasystävälliset, edulliset hinnat.

Kenkävalikoimamme mahdollistaa tyylillä leikittelyn

Monipuolinen tarjontamme mahdollistaa hyvin erilaisilla tyyleillä leikittelyn ja kenkien avulla saat muutettua asusi ilmettä pienellä vaivalla. Kengät sopivat pukeutumisesi lähtökohdaksi tai vastaavasti ne voivat olla viimeinen silaus huoliteltuun asukokonaisuuteen. Kokeile rohkeasti, miten asusi muuttuu kenkiä vaihtamalla ja löydä oma tyylisi.

Kengät arkeen ja juhlaan

Työpäivän jälkeen muutat käytännöllisen toimistoasun astetta juhlavammaksi juhlakengillä, esimerkiksi pitkävartisilla saappailla tai korkokengillä. Näin pääset nauttimaan vapaa-ajan riennoista nopeasti suoraan toimistolta vain kenkiä vaihtamalla!

Lisää katu-uskottavuutta saat sujauttamalla jalkaasi niiteillä varustetut korolliset nilkkurit. Viimeistele tyylisi nahkatakilla ja näyttävillä koruilla. Jos taas haluat tulla huomatuksi ja erottua massasta, valitse värikkäät kengät, jotka kruunaavat asusi. Lisäbuustia lookkiisi luot värikkäillä yksityiskohdilla, kuten esimerkiksi korvakoruilla tai pikkulaukulla. Pienillä yksityiskohdilla saat asuusi luotua täysin uutta fiilistä!

Kokeile yhdistää näyttävät ylipolvensaappaat muhkean neuleen ja rentojen farkkujen kanssa. Mikäli kaipaat lookkiisi vähän räväkkyyttä, valitse kenkien pariksi värikäs tunika tai nahkahame. Asukokonaisuus toimii upeasti myös kiilakorkokenkien kanssa, jotka myös tuntuvat mukavilta jaloissa. Piristä asua näyttävillä koruilla tai värikkäällä pipolla ja kokeile ennakkoluulottomasti eri tyylejä.

Mukavuudenhaluisille persoonille meiltä löytyvät mukavat ja käytännölliset arkikengät. Tennarit tuovat asuun rentoa fiilistä ja ovat nappivalinta arjen askareisiin. Valikoimastamme löydät arkeesi myös urheilulliset kengät, monikäyttöiset vapaa-ajan jalkineet sekä naiselliset kiilakorkotennarit.

Kesäiset kengät joka makuun

Sandaalit ovat kesäkenkien ehdoton suosikki. Meiltä löydät monipuolisesti kesäkenkiä kiilakorkosandaaleista matalakorkoisiin avokkaisiin. Varvassandaalit sopivat aurinkorannoille ja korkeat korot ovat täydellinen valinta kesäjuhliin. Löydä monipuolisesta tarjonnastamme parhaat vaihtoehdot lämpimiä säitä varten ja nauti kesästä täysillä!

Tyylikkäät saappaat ovat varma valinta

Saappaat ovat trenditietoisen naisen varma valinta, jonka kanssa ei voi mennä pieleen. Ne näyttävät hyvältä joka tilanteessa, aina työtapaamisista iltarientoihin. Jeansin valikoimasta löytyy sopivia saapikkaita eri tilanteisiin, pitkävartisista kiilakorkosaappaista korkeakorkoisempiin ja juhlavampiin yksilöihin. Valitse tilanteeseen sopivat saappaat, jos haluat näyttää tyylikkäältä ja pelata varman päälle.

Säännöllinen huolto pitää kengät hyvinä

Muista käsitellä kenkäsi materiaaliin sopivalla hoitoaineella, ennen kuin otat ne käyttöön. Näin suojaat kenkiäsi ja ne säilyvät uudenveroisina pidempään. Puhdista myös kura, lika ja pöly kengistä aina tuoreeltaan, jotta se ei pääse pinttymään. Kuivata kenkäsi aina huoneenlämmössä ja laita märän kengän sisään sanomalehteä tai lesti – näin kenkä kuivuu oikeaan muotoonsa. Mikäli kenkiin jää paljon hiekkaa sisään, imuroimalla saat ne kätevästi puhtaiksi. Hanki kenkiisi myös pohjalliset, lisätäksesi mukavuutta ja säästääksesi kenkiä. Muista myös uusia korkolaput ja viedä kengät tarvittaessa suutarille. Pitämällä hyvää huolta kengistäsi, saat pidennettyä niiden käyttöikää ja pidettyä ne hyvännäköisinä. Näin pääset nauttimaan lempikengistäsi pidempään.

Tutustu kenkävalikoimaamme ja löydä omat suosikkisi. Panostamme myös asiakaspalveluumme ja voit myös veloituksetta sovittaa kenkiä kotonasi!