Printtitopit

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

Printtitopit

Printtitoppi piristää ilmettäsi

Kun haluat pukea päällesi jotain rentoa, mutta saada asuusi silti jonkin jujun, on varma valinta printtitoppi.
Printtikuvioinen yläosa tuo heti uutta ilmettä vaivattomasti. Halusit sitten herättää huomiota tai luoda itsellesi hyvän fiiliksen, printtitopin avulla molemmat onnistuvat. Printtikuvioinen paita voi olla myös seksikkään sähäkkä tai viileän tyylikäs. Jeansin valikoima sisältää monenlaisia printtitoppivaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi mieluisimmat.

Stailaa eri tilanteisiin

Printtikuvion kanssa voi yhdistää myös muuta kuviollista, ja kokeilla rohkeasti erilaisia väriyhdistelmiä. Jos taas haluat pysyä hillitymmässä lookissa, valitse printin kaveriksi yksiväriset asusteet, kuten jakun, villatakin tai huivin. Jos laukussasi toistuvat yläosan kauniit värit tai kuviot, aina parempi. Entä oletko kokeillut stailata printtikuvioista paitaa juhliin?

Jos haluat näyttävämmän asun, esimerkiksi juhliin, tutustu bile- ja juhlatoppeihin. Myös pitsitopit toimivat upeasti juhlavammissa tilanteissa. Arkisissa tilanteissa ilahduttavat jokaisessa hetkessä toimivat perustopit. Jos haluat paljastavamman yläosan, sovita olkaimetonta tuubitoppia. Aluspaidaksi sopii hyvin ohut ja ihonmyötäinen body, joka voi olla myös hyvin viettelevä.