Perustopit

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

Perustopit

Perustopit ovat vaatekaapin kulmakivi

Klassinen perustoppi on kätevä vaate, joita tarvitset useita vaatekaappisi perustan luomiseen. Perustoppi on vaate, joka pelastaa sinut päivästä toiseen. Siisti ja yksinkertainen yläosa sopii monenlaiseen tilanteeseen niin arkena kuin juhlanakin. Voit käyttää perustoppeja sellaisenaan, yhdistää ne erilaisten yläosien kanssa, sekä käyttää niitä paitojen alla.

Tämä luottovaate toimii sellaisenaan, mutta jos haluat lisää twistiä asuun, lisää yllesi kauniit korut ja olet valmis. Kylminä vuodenaikoina perustoppi kannattaa yhdistää siistiin villatakkiin, jakkuun tai bleiseriin. Kesällä voit heittää luottovaatteen kaveriksi tarvittaessa farkku- tai nahkatakin.

Luottovaate pelastaa hädässä

Kun vaate tuntuu hyvältä, se myös näyttää hyvältä. Tilaa vaikka useampi kappale ja tee arjestasi sujuvaa helppojen asukokonaisuuksien avulla! Parhaimmat vaatteet ovat monikäyttöisiä, jotka taipuvat aina uuteen tilanteeseen. Kun ostat muutaman huolella valitun asusteen luottotopin kaveriksi, voit tepastella samassa vaatteessa päivästä toiseen. Voit myös tilata peruspaitoja muutaman eri värin, jolloin sinulla on vaate aina valmiina ja varman päälle mietittynä.

Tsekkaa myös housut ja farkut, joiden kanssa perustopit toimivat aina. Toppi käy hyvin myös hameen kanssa. Kokeile erityisesti farkkuhameita tai A-linjaisia hameita. Joskus yksinkertainenkin perustoppi puhkeaa kukkaansa räväkän alaosan kanssa.

Haluatko lisäksi jotain erilaista? Tutustu printtitoppeihin! Jos haluat katso myös juhlatoppiemme valikoima läpi ja tilaa oma suosikkisi.