Juhlatopit

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

Juhlatopit

Juhlatoppi tuo nostetta juhlalookiisi

Juhlat tulossa, eikä kaapista löydy mitään päälle laitettavaa? Tutustu juhlatoppien valikoimaamme ja löydä hyvä vaihtoehto täydentämään juhlatyylisi! Nämä juhlayläosat näyttävät upealta ylläsi ja korostavat parhaita puoliasi.

Millainen on hyvä juhlatoppi?

Täydellinen juhlatoppi istuu ylläsi kauniisti ja tuo esille parhaat puolesi. Valitse itseäsi miellyttävä väri ja lisää asuun upea koru, niin olet valmis viettämään ihanan illan. Muista myös valita juhlatopin vaatimat rintaliivit. Jos olkapäät jäävät paljaaksi, valitse myös olkaimettomat liivit. Hyvä biletoppi pysyy ylläsi riehakkaammassakin menossa ja näyttää silti hyvältä ylläsi.

Valitsemalla näyttävän yläosan juhliin voit keskittyä hauskaan illanviettoon. Kun olosi on rento ja huoleton upean asuvalinnan kautta, hehkut itsevarmuutta ulospäin.

Upeat yksityiskohdat kruunaavat yläosan

Monissa juhlatopeissamme on kauniita yksityiskohtia, jotka ovat kuin koruja ja ne kulkevat aina vaatteen mukana. Yksityiskohdat tekevät vaatteesta persoonallisemman ja yllättävämmän. Koristeellisuus ja näyttävyys saavat näkyä juhla-asussa runsaasti, joten voit herättää sisäisen prinsessaolemuksesi esiin.

Laaja valikoima juhlatoppeja eri tilanteisiin

Jos haluat romanttisen tai kohtalokkaan lookin, kannattaa harkita pitsitoppia. Myös tuubitoppi sopii tietenkin mainiosti juhliin kuin juhliin. Valikoimastamme löytyy myös yksivärisiä toppeja, jotka näyttävät aina hyvältä. Jos haluat jotain räväkämpää tai hauskaa, kokeile printtitoppeja.