Lompakko pienillä niiteillä musta

Tuotekoodi: 121-001
15,95€
kpl

Nopea toimitus! Tuotteillamme 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotekuvaus:

Muodikas ja käytännöllinen, vetoketjullinen haitarilompakko synteettisestä materiaalista. Koristeena hematiitin värisiä pyöreitä niittejä.
8 pankkikorttitaskua, 2 isompaa korttitaskua, setelitasku ja vetoketjullinen suuri kolikkotasku.

Lompakon koko: 10 cm x 20 cm.
Paksuus: n. 3 cm.

Emmi

05.01.2018

Arvio:

Tein tilauksen tiistaina ja torstaina tilaus saapuikin jo postiluukusta joten erittäin syvä kiitos & kumarrus todella pikaisesta toimituksesta! Lompakkohan lähti heti käyttöön ja täytyy sanoa että en ole tyytyväinen...Olen ERITTÄIN tyytyväinen! :) Tilaa on riittävästi mutta lompakko ei tunnu käytössä kuitenkaan raskaalta vaikka onkin vähän kookkaampi. Kortit ym. on helppo kaivaa tarvittaessa esille ilman ongelmia. Viittaan tässä aiempaan lompakkooni joka oli hinnaltansa yli tuplasti kalliimpi mutta käytössä totaalisen kehno mm. siksi että kortteja joutui kirjaimellisesti kiskomaan lompakosta ja vaarana oli aina niiden katkeaminen/hajoaminen. Tämä lompakko on hinta-laatu suhteeltansa oikein mainio valinta, suosittelen lämpimästi! Ainoana pienenä miinuksena sanoisin että kolikkotaskun vetoketju voisi olla hitusen verran jämäkämpää & ketävämpää tekoa. Omassa tuotteessani huomasin siltä osin vikaa jo avatessani tilausta paketoinnista. Eli lompakkoon en suosittele ahtamaan suuria määriä kolikoita. Mutta yhteenvetona vielä hehkutettava ihanaa tuotetta ja jos omastani sattuisi kolikkotaskun vetoketju hajoamaan niin tilaisin uuden joten toivottavasti nettimyymälässänne tätä kys. tuotetta vielä löytyy jatkossa pitkään. Hyvä valinta myös vaikkapa lahjaksi jollekin.

Mitoitusohje

Mitoitus HUOM! Huomioi, että ilmoittamamme mitat ovat aina vaatteen mitat.
Voit verrata ilmoittamiamme mittoja omiin sopivan kokoisiin vaatteisiisi tai omiin mittoihisi. 

Pyrimme ilmoittamaan suuntaa antavat mitat jokaisesta vaatteesta.
Eri vaateliikkeiden/tuotemerkkien koot saattavat vaihdella paljonkin toisistaan, joten suosittelemme valitsemaan koon mittojen mukaan mieluummin, kuin kokomerkinnän mukaan.

Yleisesti ottaen vastaavuuskoot kirjaimilla merkityissä vaatteissa ovat seuraavanlaiset:

XS vastaa n. kokoa 32/34
S vastaa n. kokoa 34/36
M vastaa n. kokoa 36/38
L vastaa n. kokoa 38/40
XL vastaa n. kokoa 40/42 

Mitat ovat aina suuntaa antavia. Vaatteissa on ilmoitettu venyttämätön mitta ja se, kuinka paljon materiaali joustaa. Materiaalia on venytetty mitattaessa reilusti, mutta ei aivan äärimmilleen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tarvittaessa, koska autamme mielellämme oikean koon valitsemisessa. 

Tyköistuvat  ja vartalonmyötäiset, mutta joustavat vaatteet voivat soveltua hyvinkin eri kokoisille. Mikäli pidät väljemmästä mallista, omien mittojesi tulisi olla lähempänä venyttämätöntä mittaa. Ilmoitetut mitat on aina hyvä tarkistaa sopivan koon takaamiseksi. Huomioithan myös vaatteen mallin istuvuutta arvioidessasi, esimerkiksi tyköistuva ja vartalonmyötäinen malli korostaa muotoja ja on tiukempi vyötäröltä ja lantiolta, kun taas helmaa kohden levenevä A-linjainen malli on väljempi.

Rinnanympärysmitta yläosissa ja mekoissa on mitattu rintojen päältä korkeimmasta kohdasta hiukan kainalon alapuolelta.

Pituus yläosissa ja mekoissa on mitattu joko olkasaumasta tai kainalosta. Mittauskohta on ilmoitettu tuotteen tietojen yhteydessä. Pituusmitassa kannattaa ottaa huomioon se, että päällepuettuna pituus on yleensä lyhyempi kuin mitä ilmoitettu mitta on.

Helmanympärys on ilmoitettu joissakin paidoissa ja topeissa, eli ympärysmitta aivan paidan tai topin alareunasta.

 
 

Hihan pituus yläosissa on mitattu olkasaumasta tai kainalosta hihansuuhun ja mittaustapa on ilmoitettu tuotteen mittojen yhteydessä. 

Lahkeen pituus tarkoittaa sisäsauman pituutta housujen haarasaumasta lahkeensuuhun.

Haarakorkeus on mitattu haarasauman keskeltä ylös vyötäröön etupuolelta. Haarakorkeus kertoo kuinka korkea- tai matalavyötäröinen malli on kyseessä eli mihin saakka vyötärökaistale ylettyy. 

Lantiomitta on mitattu housuissa n. 5-8 cm haarasauman yläpuolelta.

Reisi on mitattu housuissa 10cm haarasauman alapuolelta. Reidenympärys ilmoitetaan vain tarvittaessa tai jos mitassa on jotain olennaisesta poikkeavaa.