ARKISTO Saappaat

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

Saappaat

Näyttävät saappaat tyylitajuisille naisille

Tyylikkäät naisten saappaat kruunaavat tyylisi. Ei ole helpompaa tapaa tehdä asusta vetävä ja huomiota herättävä, kuin pukea ylleen upeat saappaat! Vai kaipaatko kenties mukavuutta ja käytännöllisyyttä? Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät upeat saappaat ja saapikkaat eri tilanteisiin ja aina edulliseen hintaan. Tarjolla on siroja saapikkaita, lämpimiä talvisaappaita, klassisia pitkävartisia saappaita sekä näyttäviä ylipolvensaappaita. Massiivisuutta ja jämäkkyyttä kaipaava löytää valikoimistamme myös trendikkäät biker saappaat.

Halusit sitten runsasta räväkkyyttä ja asennetta tai vähäeleistä klassista tyyliä, takaamme saapasvalikoiman, jonka avulla luot oman trendikkään, persoonaasi kuvastavan lookkisi käden käänteessä! Korkeita korkoja, matalia pohjia, erilaisia muotoiluja, hapsuja, solkia, nauhakiinnityksiä, eri materiaaleja, pelkistettyjä sävyjä ja väriloistoa. Tämän helpommaksi ei trendikkyys enää mene.

Pitkävartiset saappaat korostavat parhaita puoliasi

Saappaiden avulla tuot parhaita puoliasi esiin. Pitkävartiset saappaat tuovat näyttävyyden lisäksi pituutta sääriisi ja suojaa jaloillesi. Pitkävartisten saappaiden avulla viimeistelet tyylin kuin tyylin! Syksyisin ja talvisin saappaat toimivat upeasti lämpimän neulemekon tai pitkän, väljän neuleen kanssa. Voit myös yhdistää tyylin sukkahousujen tai legginssien kanssa. Väljempi yläosa yhdistettynä ihonmyötäiseen alaosaan tuo kaivattua vaihtelua ja kontrastia lookkiisi.

Ylipolvensaappaat vievät tyylisi uudelle tasolle

Halutessasi viedä tyylisi seuraavalle tasolle, valitse ylipolvensaappaat kruunaamaan asusi. Lisää pituutta – lisää näyttävyyttä. Ylipolvensaappaat pääsevät todella oikeuksiinsa ihonmyötäisiin alaosiin tai lyhyisiin hameisiin yhdistettynä. Kokeile miten asu toimii nahkahousujen, revittyjen farkkujen tai värikkäiden leggingsien kanssa. Valitessasi asukokonaisuuteen hameen, voit leikitellä hauskojen yksityiskohtien, esimerkiksi kuviollisten sukkahousujen kanssa. Jos haluat vielä lisäsärmää asuusi, valitse kiilakorkosaappaat tai saapikkaat kapealla korolla. Kokeilemalla ennakkoluulottomasti uusia tyylejä, löydät varmasti oman juttusi!

Talvisaappaat lämmittävät pakkasilla

Talvi jakaa mielipiteet, mutta yksi asia on varma; kauniit talvisaappaat piristävät harmaintakin päivää! Ennen kaikkea laadukkaat talvisaappaat pitävät sinut lämpimänä, jonka ansiosta talvi on helppo toivottaa tervetulleeksi. Talvisaapasvalikoimamme takaa, että pysyt tyylikkäänä, lämpimänä ja kuivana Suomen vaihtelevassa talvisäässä. Suojaa tuovat talvisaappaiden pörröiset vuoret ja pehmeät fleecetoppaukset. Lisäämällä kenkiisi talvipohjallisen, pidät jalkasi entistäkin lämpimämpänä.

Käytännöllisyyden ollessa ykkösjuttu, valitse tukevat ja matalat saappaat. Saapas on myös hyvä valinta laatunsa ja ajattomuutensa ansiosta. Ripeästi jalkaan vedettävät leveävartiset saappaat ovat kuin tehty kiireiselle ihmiselle. Istuvuutta kaipaavalle on tarjolla saappaita kapealla varrella.

Oli tyylisi tai fiiliksesi mikä hyvänsä, Jeansin valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivat, edulliset saappaat.