ARKISTO Nilkkurit

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

Nilkkurit

Käytännölliset nilkkurit ovat mukavat ja tyylikkäät

Tyylikkäät nilkkurit ovat naisten kenkämuodin kestosuosikki. Nilkkurit ovat todelliset jokasäänkengät. Niiden käytännöllisyys, kestävyys ja ajattomuus tekevät nilkkureista erittäin monipuolisen ja halutun vaihtoehdon trenditietoisten naisten keskuudessa. Nilkkurit ovat helppo vaihtoehto, kun haluat päästä helpolla ulkonäöstä ja mukavuudesta tinkimättä.

Syksy ja talvi tuo tullessaan sateita, räntää, loskaa, lunta ja pakkasta. Tyylikkäät ja suojaavat nilkkurit varmistavat hyvännäköisen lookin sääolosuhteista riippumatta. Säähän sopiviin ja viehättäviin vaatteisiin pukeutuneena on helppo ottaa ilo irti joka vuodenajasta!

Runsas valikoima naisellisista korkonilkkureista laadukkaisiin nilkkureihin

Monipuolisten nilkkureiden ympärille on vaivatonta rakentaa omantyylinen persoonallinen asukokonaisuus. Voit vaihdella lookkiasi hillityn tyylikkäästä runsaaseen ja romanttiseen tyyliin. Kokeile myös, millaisia erilaisia tyylejä saat miksattua nilkkureidesi ympärille. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Iskeekö kenties hippimäinen lookki? Yhdistä nauhanilkkurit paksuun pörröiseen neuleeseen, lämpimiin sukkahousuihin ja värikkääseen hameeseen. Vai onko kenties asiallinen ja siisti tyyli tämän päivän valintasi? Bleiseri tummien farkkujen kanssa nilkkureihin yhdistettynä toimii hienosti! Lisää naisellisuutta tyyliisi saat valitsemalla korkonilkkurit ja vaihtamalla farkut kynähameeseen. Kirkkailla väreillä tuot lisää pirteyttä lookkiisi.

Oli valintasi mikä hyvänsä, pieleen on vaikea mennä, sillä nilkkurit sopivat upeasti yhteen monen kanssa. Sen vuoksi niille löytyykin paikkansa jokaisen tyylitietoisen ja käytännöllisyyttä arvostavan naisen kenkähyllystä.

Valikoimastamme löydät nilkkureita klassisista vaihtoehdoista moderneihin luomuksiin. Nilkkurit ovat laatua ja pitkäkestoisuutta arvostavan valinta. Naisellisuutta ja ryhtiä kaipaava taas löytää valikoimastamme upeat korkonilkkurit. Käytännönläheinen persoona valitsee matalakorkoiset yksilöt ja pituutta halutessaan kiilakorkonilkkurit.

Materiaaleja ja värejä on tarjolla jokaiseen makuun. Vaihtoehtoina löytyy käytännöllistä nahkajäljitelmää, pehmeää mokkaa ja helppohoitoisia synteettisiä materiaaleja. Värivalikoiman monipuolisuus takaa sinulle tyyliäsi elävöittävät vaihtoehdot. Mustat nilkkurit korolla ovat klassikko ja räväkämmät sävyt saavat sinut erottuumaan katukuvasta.

Asianmukaiset hoitotuotteet pitävät nilkkurit uudenveroisina

Nilkkurit pysyvät pitkään hyvänä, kun hoidat niitä asianmukaisilla tuotteilla. Suomen sää on ajoittain kostea, jonka vuoksi kosteussuoja on hyvä tapa lisätä kenkien elinikää. Kengille tarkoitetut hoitotuotteet suojaavat lialta, vedeltä ja kosteudelta. Suihkuta kosteussuoja kengän pinnalle, jolloin se muodostaa siihen kosteutta hylkivän läpinäkyvän ja suojaavan kalvon.

Materiaali vaikuttaa kenkien huoltoon. Nahkaiset kengät vaativat tarkempaa huoltoa, kun taas synteettistä materiaalia olevat eivät vaadi yleensä omia hoitotuotteita. Myös mokkanilkkurit tarvitsevat kosteussuojan, sillä materiaali imee kosteutta. Mokkaiset kengät saa puhdistettua hyvin puhdistusvaahdolla tai kenkäsientä/harjaa käyttäen. Mikäli kenkien väri kuluu, sitä voi korjata mokkamateriaaleille tarkoitettua väriainetta käyttäen. Älä harjaa mokkakenkiä samalla harjalla kuin nahkakenkiä – nahan väri voi muuten tarttua mokkaan.

Kun huollat nilkkureitasi ohjeiden mukaan, ne säilyvät upeina ja hyväkuntoisina. Näin pääset nauttimaan suosikkikengistäsi pitkään ja yhdistelemään niitä myös uusimpiin trendeihin!