ARKISTO Korkokengät

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

Korkokengät

Naiselliset korkokengät imartelevat vartaloa

Tyylikkäät korkokengät viimeistelevät tyylisi! Naiselliset korkokengät tuovat ilmeeseen ryhtiä ja itsevarmuutta, sekä imartelevat jokaista vartalotyyppiä. Kukapa ei tuntisi oloaan viehättäväksi korkokengissä? Korkokengät sopivat lähes joka tilanteeseen ja parasta niissä onkin monipuolisuus; upeita vaihtoehtoja on rajattomasti!

Naisten korkokenkämaailma Jeans.fi:ssä on todella monipuolinen ja tarjoaa upeita vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja edulliseen hintaan. Koroilla kävelemään tottuneelle sopivat kapeat naiselliset stilettikorot, jotka herättävät näyttävyydellään huomion. Jämäkät tolppakorot eivät myöskään jää varjoon, sillä ne tuovat asennetta ja katu-uskottavuutta lookkiin mukaan. Monipuoliset yksityiskohdat kuten soljet, remmit, ruusukkeet, niitit, hapsut, kirjailut sekä eri värit ja materiaalit, mahdollistavat laajan valikoiman erilaisia korkokenkiä, josta jokaiselle löytyy varmasti omat suosikkinsa. Erilaisten asujen ja tyylien yhdistelmiä voit keksiä loputtomasti!

Matalakorkoiset avokkaat ovat klassikko

Matalakorkoiset klassiset avokkaat ovat varma valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yhdistämällä avokkaat jakkupuvun ja suorien housujen kanssa, luot ajattoman ja tyylikkään asukokonaisuuden esimerkiksi töihin. Astetta rennommaksi muutat tyyliäsi vaihtamalla suorat housut siisteihin farkkuihin tai kangashousuihin. Asu sopii loistavasti myös kaupungilla asiointiin sekä lounastreffeille. Mikäli kaipaat lisää nuorekkuutta ja rentoutta lookkiisi, vaihda jakkusi tyylikkääseen nahkatakkiin tai monikäyttöiseen trenssiin. Käytännölliset matalakorkoiset avokkaat ovatkin osa jokanaisen kenkävalikoimaa, sillä niiden ympärille saat rakennettua monta erilaista tyylikästä asukokonaisuutta. Katso myös ihanat ballerinat valikoimastamme.

Korkokengät juhliin

Kasuaalien asujen lisäksi korkokengät viimeistelevät upeasti juhlatyylisi. Yhdistelemällä näyttäviä ja hillittyjä elementtejä luot omannäköisesi, sekä juhlan luonteeseen sopivan tyylin.

Pirteyttä ja väriä juhlalookkiisi saat valitsemalla värikkäät korkokengät esimerkiksi mustan vaatetuksen kanssa ja viimeistelemällä asusi samaa sävyä olevilla koruilla ja laukulla. Lisää persoonallisuutta tuot tyyliisi, vaihtamalla mustan vaatetuksesi värikkäämpään. Mikäli kaipaat vielä lisää näyttävyyttä, yhdistä tyyliisi korkokenkien kanssa samaa sävyä oleva meikki. Jos juhlat vaativat säihkettä ja glitteriä – tällöin oikea valinta on ehdottomasti kimaltavia yksityiskohtia sisältävät korkokengät.

Hillitympi juhla-asu syntyy vaivattomasti yhdistämällä mustat korkokengät pikkumustaan tai muuhun tummansävyiseen mekkoon. Yksinkertaiset ja kauniit korut kruunaavat hillityn tyylikkään kokonaisuuden. Yksiväristä asua pystyt tasapainottamaan kuvioiduilla korkokengillä ja kuvioitu asu taas pääsee oikeuksiinsa yksinkertaisempiin kenkiin yhdistettynä.

Korkokengät joka vuodenaikaan

Kesäjuhlissa toimii upeasti remmit, hapsut ja maanläheiset sävyt. Mikäli juhlien aikana on tarkoitus tanssia, valitse silloin kiilakorkokengät. Kiilakorkokengät antavat sinulle pituutta ja ryhtiä sekä ovat mukavat jalassa.
Talvella korkeakorkoiset nilkkurit pitävät sinut tyylikkyyden lisäksi myös lämpimänä. Nilkkurit ovat todella monikäyttöiset kengät ja saat luotua niiden ympärille siistin arkilookin pukemalla ne kauluspaidan ja farkkujen kanssa. Juhlavan tyylin saat yhdistämällä nilkkurit juhlavaa kangasta olevan kimaltavan mekon kanssa.

Valitse monipuolisesta tarjonnastamme omaan tyyliisi sopivat korkokengät ja kruunaat asun kuin asun helposti ja vaivattomasti. Anna naisellisuutesi ja tyylisi näkyä!