Synteettinen klipsiraita sininen

Tuotekoodi: FR-B40-BLUE
2,20€
kpl

Nopea toimitus! Tuotteillamme 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotekuvaus:

Keinokuituinen klipsiraita yhdellä klipsilla. Hiuslisäkkeen leveys n. 4 cm. Pakkaus sisältää 1 kpl lisäkettä. Hiusmitta: n. 55 cm.

Klipsillä on kaksi kiinnitystapaa. Synteettinen hius on klipsissä kiinni tarralla, jonka voi irroittaa klipsistä. Voit siis kiinnittää pidennyksen hiuksiisi joko klipsillä tai tarralla.

Tätä lisäkettä apuna käyttäen voit nopeasti ja helposti luoda itsellesi upean kampauksen, raitoja tai tuuheuttaa kampaustasi.
Hiuksia voi yhdistellä keskenään eri sävyin, leikata ja muotoilla oman hiuksen tapaan. Kuitu kestää jonkin verran lämpöä, kuten hiustenkuivaajaa tai ilmakiharrinta. Vältä kosketusta kuuman metallipinnan kanssa.

Lisäke kiinnitetään omiin hiuksiin kiinni klipsillä tai tarralla tekemällä omiin hiuksiin jakaus ja lisäke kiinnitetään jakauksen alapuolelle. Omat hiukset tulee klipsin päälle eikä klipsi näy niiden alta.

HUOM! Luokitellaan hygieniatuotteeksi. Tuotteen vaihto ja palautus koskee VAIN avaamatonta pakkausta.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio

Mitoitusohje

Mitoitus HUOM! Huomioi, että ilmoittamamme mitat ovat aina vaatteen mitat.
Voit verrata ilmoittamiamme mittoja omiin sopivan kokoisiin vaatteisiisi tai omiin mittoihisi. 

Pyrimme ilmoittamaan suuntaa antavat mitat jokaisesta vaatteesta.
Eri vaateliikkeiden/tuotemerkkien koot saattavat vaihdella paljonkin toisistaan, joten suosittelemme valitsemaan koon mittojen mukaan mieluummin, kuin kokomerkinnän mukaan.

Yleisesti ottaen vastaavuuskoot kirjaimilla merkityissä vaatteissa ovat seuraavanlaiset:

XS vastaa n. kokoa 32/34
S vastaa n. kokoa 34/36
M vastaa n. kokoa 36/38
L vastaa n. kokoa 38/40
XL vastaa n. kokoa 40/42 

Mitat ovat aina suuntaa antavia. Vaatteissa on ilmoitettu venyttämätön mitta ja se, kuinka paljon materiaali joustaa. Materiaalia on venytetty mitattaessa reilusti, mutta ei aivan äärimmilleen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tarvittaessa, koska autamme mielellämme oikean koon valitsemisessa. 

Tyköistuvat  ja vartalonmyötäiset, mutta joustavat vaatteet voivat soveltua hyvinkin eri kokoisille. Mikäli pidät väljemmästä mallista, omien mittojesi tulisi olla lähempänä venyttämätöntä mittaa. Ilmoitetut mitat on aina hyvä tarkistaa sopivan koon takaamiseksi. Huomioithan myös vaatteen mallin istuvuutta arvioidessasi, esimerkiksi tyköistuva ja vartalonmyötäinen malli korostaa muotoja ja on tiukempi vyötäröltä ja lantiolta, kun taas helmaa kohden levenevä A-linjainen malli on väljempi.

Rinnanympärysmitta yläosissa ja mekoissa on mitattu rintojen päältä korkeimmasta kohdasta hiukan kainalon alapuolelta.

Pituus yläosissa ja mekoissa on mitattu joko olkasaumasta tai kainalosta. Mittauskohta on ilmoitettu tuotteen tietojen yhteydessä. Pituusmitassa kannattaa ottaa huomioon se, että päällepuettuna pituus on yleensä lyhyempi kuin mitä ilmoitettu mitta on.

Helmanympärys on ilmoitettu joissakin paidoissa ja topeissa, eli ympärysmitta aivan paidan tai topin alareunasta.

 
 

Hihan pituus yläosissa on mitattu olkasaumasta tai kainalosta hihansuuhun ja mittaustapa on ilmoitettu tuotteen mittojen yhteydessä. 

Lahkeen pituus tarkoittaa sisäsauman pituutta housujen haarasaumasta lahkeensuuhun.

Haarakorkeus on mitattu haarasauman keskeltä ylös vyötäröön etupuolelta. Haarakorkeus kertoo kuinka korkea- tai matalavyötäröinen malli on kyseessä eli mihin saakka vyötärökaistale ylettyy. 

Lantiomitta on mitattu housuissa n. 5-8 cm haarasauman yläpuolelta.

Reisi on mitattu housuissa 10cm haarasauman alapuolelta. Reidenympärys ilmoitetaan vain tarvittaessa tai jos mitassa on jotain olennaisesta poikkeavaa.