Cindy nilkkurit roosa

Tuotekoodi: KK-99-PINK
36,90€
Koko:
kpl

Nopea toimitus! Tuotteillamme 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotekuvaus:

Nilkkurit pehmeästä mokkajäljitelmästä. Keinoturkisvuori sekä somisteet. Edessä solmittavat nauhat. Kuvioitu pohja. Roosanväriset metalliosat.

Kärjen malli: Pyöreä.
Materiaali: Synteettinen.
Valmistusmaa:
Kiina.
Koot:
36, 37, 38, 39, 40 ja 41. Vastaa kokoaan.
Mikäli kokosi vaihtelee kahden koon välillä, valitse suurempi.

Koko/mitta (cm)

36 37 38 39 40  41
Kannan korkeus 4
Varren pituus 6 7
Jalkaterän pituus 22.5 23.5 24.5 25.2 26.0 26.5
Platform/pohja 3
Ympärysmitta pohje -  -  -

 

Sara

maanantaina, 15. lokakuuta, 2018

Arvio:

Tilasin ensin koko 39, varpaat olivat aivan kengän päässä. Palautin ja vaihdoin 40, palautus oli nopeaa plussat siitä! Koko 40 sama juttu, varpaat ihan päässä, vaikka tuoteselosteessa mainitaan että vastaa kokoaan. Noh en jaksa enää palauttaa ja kokeilla 41 koska varmaankin kengät on leveyssuunnassa sitten suuremmat mutta pituus edelleen aikalailla sama. Kyllä näillä nyt pärjää mutta muuten vähän ilkeän oloset jalassa kun hankaa varpaita. Muuten todella pehmeät ja ihanat kengät!

Kysy tuotteesta tai kerro kokemuksistasi.

Mitoitusohje

Mitoitus Eri vaateliikkeiden/tuotemerkkien koot saattavat vaihdella paljonkin toisistaan, joten suosittelemme valitsemaan koon mittojen mukaan mieluummin, kuin kokomerkinnän mukaan. Pyrimme ilmoittamaan suuntaa antavat mitat jokaisesta vaatteesta. Voit verrata ilmoittamiamme mittoja omiin sopivan kokoisiin vaatteisiisi tai omiin mittoihisi. 


Yleisesti ottaen vastaavuuskoot kirjaimilla merkityissä vaatteissa ovat seuraavanlaiset:

XS vastaa n. kokoa 32/34
S vastaa n. kokoa 34/36
M vastaa n. kokoa 36/38
L vastaa n. kokoa 38/40
XL vastaa n. kokoa 40/42 

Mitat ovat aina suuntaa antavia. Vaatteissa on ilmoitettu venyttämätön mitta ja se, kuinka paljon materiaali joustaa. Materiaalia on venytetty mitattaessa reilusti, mutta ei aivan äärimmilleen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tarvittaessa, koska autamme mielellämme oikean koon valitsemisessa. 

Tyköistuvat  ja vartalonmyötäiset, mutta joustavat vaatteet voivat soveltua hyvinkin eri kokoisille. Mikäli pidät väljemmästä mallista, omien mittojesi tulisi olla lähempänä venyttämätöntä mittaa. Ilmoitetut mitat on aina hyvä tarkistaa sopivan koon takaamiseksi. Huomioithan myös vaatteen mallin istuvuutta arvioidessasi, esimerkiksi tyköistuva ja vartalonmyötäinen malli korostaa muotoja ja on tiukempi vyötäröltä ja lantiolta, kun taas helmaa kohden levenevä A-linjainen malli on väljempi.

Rinnanympärysmitta yläosissa ja mekoissa on mitattu rintojen päältä korkeimmasta kohdasta hiukan kainalon alapuolelta.

Pituus yläosissa ja mekoissa on mitattu joko olkasaumasta tai kainalosta. Mittauskohta on ilmoitettu tuotteen tietojen yhteydessä. Pituusmitassa kannattaa ottaa huomioon se, että päällepuettuna pituus on yleensä lyhyempi kuin mitä ilmoitettu mitta on.

Helmanympärys on ilmoitettu joissakin paidoissa ja topeissa, eli ympärysmitta aivan paidan tai topin alareunasta.

 
 

Hihan pituus yläosissa on mitattu olkasaumasta tai kainalosta hihansuuhun ja mittaustapa on ilmoitettu tuotteen mittojen yhteydessä. 

Lahkeen pituus tarkoittaa sisäsauman pituutta housujen haarasaumasta lahkeensuuhun.

Haarakorkeus on mitattu haarasauman keskeltä ylös vyötäröön etupuolelta. Haarakorkeus kertoo kuinka korkea- tai matalavyötäröinen malli on kyseessä eli mihin saakka vyötärökaistale ylettyy. 

Lantiomitta on mitattu housuissa n. 5-8 cm haarasauman yläpuolelta.

Reisi on mitattu housuissa 10cm haarasauman alapuolelta. Reidenympärys ilmoitetaan vain tarvittaessa tai jos mitassa on jotain olennaisesta poikkeavaa.