Bestelle nilkkurit musta

Tuotekoodi: HQ889-GUN
49,90€
Koko:
kpl

Nopea toimitus! Tuotteillamme aina ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotekuvaus:

Bestelle- merkkiset nilkkurit. Soljilla kiinnitettävät remmisomisteet, joissa strassi- sekä niittisomisteita. Sisäsivulla avattava vetoketju. Hopeanhohtoinen, keinonahkainen pintamateriaali. Kevyt vuori. Hopeanväriset metalliosat. Kuvioitu pohja.

Kärjen malli: Pyöreä.
Materiaali: Synteettinen.
Valmistusmaa:
Kiina.
Koot:
36-41. Vastaa kokoaan.

Koko/mitta (cm)

36 37 38 39 40  41
Kannan korkeus  4.5
Varren pituus  12  13
Jalkaterän pituus  22.5  23.5  24.5  25.2  26.0  26.5
Platform/pohja  2
Ympärysmitta pohje -  -  -

 

Laura

perjantaina, 24. marraskuuta, 2017

Arvio:

Olin todella pettynyt, luulin somisteissa olevan niittejä, jotka osottautui "timenteiksi". Kengän pinnassa on kimalletta /glitterin tapaista, josta en myöskään pidä yhtään, enkä sitä kuvien perusteella odottanut noissa olevan. Malli on kiva, pohjat on hyvät, mutta ulkoasu oli jotain aivan muuta kuin mielikuvani jonka sain noista kuvista. Lisäksi kengät ovat harmaat, ei millään tapaa mustat. Sitä tosin osasin jo kuvien perusteella odottaakin.

Kysy tuotteesta tai kerro kokemuksistasi.

Mitoitusohje

Mitoitus Eri vaateliikkeiden/tuotemerkkien koot saattavat vaihdella paljonkin toisistaan, joten suosittelemme valitsemaan koon mittojen mukaan mieluummin, kuin kokomerkinnän mukaan. Pyrimme ilmoittamaan suuntaa antavat mitat jokaisesta vaatteesta. Voit verrata ilmoittamiamme mittoja omiin sopivan kokoisiin vaatteisiisi tai omiin mittoihisi. 


Yleisesti ottaen vastaavuuskoot kirjaimilla merkityissä vaatteissa ovat seuraavanlaiset:

XS vastaa n. kokoa 32/34
S vastaa n. kokoa 34/36
M vastaa n. kokoa 36/38
L vastaa n. kokoa 38/40
XL vastaa n. kokoa 40/42 

Mitat ovat aina suuntaa antavia. Vaatteissa on ilmoitettu venyttämätön mitta ja se, kuinka paljon materiaali joustaa. Materiaalia on venytetty mitattaessa reilusti, mutta ei aivan äärimmilleen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tarvittaessa, koska autamme mielellämme oikean koon valitsemisessa. 

Tyköistuvat  ja vartalonmyötäiset, mutta joustavat vaatteet voivat soveltua hyvinkin eri kokoisille. Mikäli pidät väljemmästä mallista, omien mittojesi tulisi olla lähempänä venyttämätöntä mittaa. Ilmoitetut mitat on aina hyvä tarkistaa sopivan koon takaamiseksi. Huomioithan myös vaatteen mallin istuvuutta arvioidessasi, esimerkiksi tyköistuva ja vartalonmyötäinen malli korostaa muotoja ja on tiukempi vyötäröltä ja lantiolta, kun taas helmaa kohden levenevä A-linjainen malli on väljempi.

Rinnanympärysmitta yläosissa ja mekoissa on mitattu rintojen päältä korkeimmasta kohdasta hiukan kainalon alapuolelta.

Pituus yläosissa ja mekoissa on mitattu joko olkasaumasta tai kainalosta. Mittauskohta on ilmoitettu tuotteen tietojen yhteydessä. Pituusmitassa kannattaa ottaa huomioon se, että päällepuettuna pituus on yleensä lyhyempi kuin mitä ilmoitettu mitta on.

Helmanympärys on ilmoitettu joissakin paidoissa ja topeissa, eli ympärysmitta aivan paidan tai topin alareunasta.

 
 

Hihan pituus yläosissa on mitattu olkasaumasta tai kainalosta hihansuuhun ja mittaustapa on ilmoitettu tuotteen mittojen yhteydessä. 

Lahkeen pituus tarkoittaa sisäsauman pituutta housujen haarasaumasta lahkeensuuhun.

Haarakorkeus on mitattu haarasauman keskeltä ylös vyötäröön etupuolelta. Haarakorkeus kertoo kuinka korkea- tai matalavyötäröinen malli on kyseessä eli mihin saakka vyötärökaistale ylettyy. 

Lantiomitta on mitattu housuissa n. 5-8 cm haarasauman yläpuolelta.

Reisi on mitattu housuissa 10cm haarasauman alapuolelta. Reidenympärys ilmoitetaan vain tarvittaessa tai jos mitassa on jotain olennaisesta poikkeavaa.